Domarvallen
25 augusti 2020
18:30

Förlust igen

Efter 0-0 i halvlek så tappar vi det fullständigt i andra och släpper in 4 mål. Förlust med 0-4 när domaren blåser av matchen. I första halvlek var vi med och hade ett par riktiga fina chanser så hade även SMGOIF så det var rättvist med 0-0 i halvlek, kunde lika gärna varit 2-2 men i andra så åker vi på ett olyckligt baklängesmål när vi inte riktigt är på tårna och samtidigt så tappar vi kollektivt humöret i gruppen och drar på oss två stycken utvisningar helt i onödan. Vi kommer från en säsong 2019 när allt gick vår väg och nu har vi hamnat i en tuff siutation som vi inte kan hantera. Vi har inte råd att behöva ställa över 2-3 spelare till varje match vi skall spela pga utvisningar och gula kort. Jag som varit med om båda säsonger säger att vi har minst lika bra lag i år som förra men att vårt självförtroende är stukat och vi kan inte riktigt hantera det i år.
Nu är det dags att knyta näven i byxfickan och släppa all prestige och kriga tillsammans för att ta de poäng som krävs för att hänga kvar för det är det som gäller i år. Kriga är inte bara att spela fysiskt utan ha tålamod med att få vårt spel att fungera även i underläge, ta rätt beslut vid rätt tillfällen och se till att vi löper de extra metrarna för att se till att antingen freda vårt eget mål eller göra mål framåt. Vi har allt detta i gruppen men vi får inte ut det under matcherna just nu.
Vi deppar inte över det som hänt utan ser framåt och inser att vi inte på något sett körda men vi måste förändra oss "TILLSAMMANS"